Şükrü Şenol Ortaokulu

Telefon : 0 224 513 40 41
WEB https://sukrusenolortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. ALEMDAR CAD. NO 82 GEMLİK / BURSA
VİZYON : İstiyoruz ki…Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz,öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun. Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın. Okulumuzdan mezun olan her öğrenci yeteneği ile ilgili yüksek öğrenim yapabilsin.
MİSYON : Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda çocuğun bilgi, ilgi ve becerileri doğrultusunda orta öğretim kurumlarına öğrenci yetiştirmek için varız. Bu noktadan hareketle misyonumuz bir üst okula tüm öğrencilerin en üst performansıyla yerleşmelerini sağlayarak, öğrencilere Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseterek değişime, gelişime ve yeniliklere ayak uydurabilen, bilimsel düşünebilen, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirerek eğitime yapılan bu kutsal yatırmın hakkını vermektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim